enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ’DE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

SİLİVRİ’DE UYUŞTURUCUYLA  MÜCADELE DEVAM EDİYOR
19.10.2024
5
A+
A-

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu maddeyle ilgili mücadele aralıksız devam ediyor .

Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” ile ilgili şüphelilerin yakalanarak suçların önlenmesine yönelik belirlenen bir adrese yönelik operasyon düzenlenmiştir.
07/08/2024 tarihinde Alibey mahallesinde bulunan bir iş yeri adresi ile Cumhuriyet mahallesinde bulunan bir ikamet adresinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapıldığı belirlenmesi üzerine ivedi bir şekilde adreslere geçilmiştir.
Çalışmalar kapsamında belirlenen adresler ve çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alınarak operasyon düzenlenmiş, ikamette bulunan B.C.Ö (29), (4 adet suç kaydı ) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
İkamet ve işyeri içerisinde yapılan incelemelerde;
– 4 kök hint keneviri
– 1 adet ruhsatsız tüfek
– 5.15 gram marihuana
– 1 adet hassas terazi
– 2 adet öğütücü
– ⁠25 adet ses fişeği
– ⁠2 adet şarjör ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili yakalanan B.C.Ö. (29), (4 adet suç kaydı ) isimli şüpheli şahıs ve suç unsurlarıyla birlikte “2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakebesi Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlemler yapılmak üzere Silivri Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir ‘ denildi .

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.