enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,4916
EURO
36,2572
ALTIN
2.963,26
BIST
9.367,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
8°C
Pazar Çok Bulutlu
10°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
10°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Özel Çocuklar Yemek Yarışmasından Altın Madalya ile Döndüler?

Özel Çocuklar Yemek Yarışmasından Altın Madalya ile Döndüler?
15.02.2016
146
A+
A-

Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası bir gastronomi yarışmasıdır.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu’nun 2008 yılında WACS’a üyeliğinin kabul edilmesinin ardından 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında 13.si gerçekleştirilen  festival uluslararası anlamda daha da önem kazanıyor. Dünya Şefler Birliği’nin (WACS) belirlediği standartlar çerçevesinde yapılan yarışmalarda başarı gösteren şefler madalyaların yanı sıra dünya genelinde geçerliliği olan sertifikaların sahipleri oldular.

Bu yıl ilk öğrencileri ile Eğitim –Öğretime başlayıp sadece bir dönem gibi kısa bir sürede hazırlanan İlçemiz Silivri/Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Merkezi Okulu  Beş Özel Öğrencisiyle  yarışmaya katılarak hem Silivri’yi hem de İstanbul’u temsil ederek   “BİZDE VARIZ” dediler ve altın madalyalarını alarak, Aşçılık mesleğine ilk adımlarını attılar..

Yaptıkları yemekler ve isimleri kendileri gibi “ÖZEL” oldu.

İşte yemekler ve isimleri. Tarifleri onlarda saklı ama şu gerçek ki tatlarını o güzel yüreklerindeki engelsiz sevgiden alıyor..

TADINDA AŞK VAR

CEVİZLERİN İNCİRLE BULUŞMASINDAN DOĞAN BÖĞÜRTLEN VE ÇİKOLATA SOSLA BÜTÜNLEŞEN MEYVELERLE SÜSLENEN TATLI

 

TATLI BİR MOLA

KAKAOLU SUFLENİN KAYMAK EŞLİĞİNDE BALLI VE CEVİZLİ İNCİRLE VE MEYVELERLE OLUŞTURDUĞU MUHTEŞEM UYUM

TAÇSIZ KRAL

BADEM CEVİZ VE ELMANİN MUHALLEBİ İÇİNDE BULUŞMASI , PORTAKAL VE GREYFURT SOSLARININ BEYAZ ÇİKOLATA EŞLİĞİNDE SUNUMU

YÜREĞE ÖZEL BİR DOKUNUŞ

BÖĞÜRTLEN SOSU VE ÇEŞİTLİ MEYVELERLE SÜSLENMİŞ TAHİN PEKMEZ EŞLİĞİNDE ANTEP FISTIKLI KAKAOLU SUFLE TATLISI

PEMBE DÜŞLER

AHUDUDU PUDİNGİN PİSKÜVÜ VE ÇEŞİTLİ MEYVELERLE CİA TOHUMU EŞLİĞİNDE MUHTEŞEM SUNUMU

a1 a2 a3 a6 a7 a9 a10 a13 a15

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.