Silivrili basın mensupları, Gazeteci Ahmet Ermiş’in düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe özel bir gece de bir araya geldi. Stres atan gazeteciler, gece de doyasıya eğlendi.
Yörünge Gazetesi Genel Koordinatörü Ahmet Ermiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe özel bir gece düzenleyerek, Silivrili basın mensuplarını bir araya getirdi.
Silivri Hasan Kolcuoğlu Restoran da gerçekleştirilen geceye gazeteciler aileleri ile birlikte katıldı. Radyo Programcısı Kamil Bilici’nin sunuculuğunu üstlendiği gece de Gökhan Çelikkaya ve Orkestrası’nın müzikleriyle coştururken sahneye Filiz Soylu ve Ünlü sanatçı Ufuk Çakır çıktı.
ASLITOLİA HAYRAN BIRAKTI
Aslıhan Seda Sezen Solmaz tarafından kurulan Aslıtolia Halk Dansları Topluluğu da, Üsküp Yöresi ve Roman Dansları ile geceye renk kattı. Performansıyla gazetecilerden alkış alan Aslıtolia, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
ERMİŞ, BASINI COŞTURDU
Basın mensuplarının doyasıya eğlendiği gecede sahneye son olarak Ahmet Ermiş çıktı. Birbirinde güzel parçaları seslendiren Ermiş, gazeteci dostlarına teşekkür etti.
Misafirlerine gönüllerde taht kuran arabesk şarkılar söyleyen Ermiş, davulun ritmiyle herkesi ayağa kaldırdı.
SPONSORLARA PLAKET
Gecenin sponsoru olan Saral İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saral, BY Aytaç Oto Müzik Sahibi Aytaç Tuna, Yazıcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı ve Poul Walker İşletmecisi Murat Öztürk’e de teşekkür edilerek, plaketleri takdim edildi. Gece de usta gazeteciler İrfan Ermiş, Cihangir Davutoğlu ve Refik Bek ise geçmiş anılarını anlatarak, gazeteciler birlik olması gerektiğinin altını çizdiler.
UYGUN, GÜÇLÜ VE KAYA UNUTULMADI
Gece de geçtiğimiz yıllarda vefat eden gazeteciler de unutulmadı. Restoran girişine kurulan masa da basın mensuplarına özel söylenmiş sözler yer alırken, Vefat eden gazeteciler İsmail Güçlü, İlhan Uygun ve Feza Behiye Kaya’nın da fotoğrafları konularak, vefa gösterildi.
Gece de basın mensupları Anı Defterine de dileklerini yazdı.
KEBAP ŞOVU
Organizasyona Adanalı Hasan Kolcuoğlu’nun metrelik kebap şovu da damgasını vurdu. Kaliteli servis anlayışıyla ağırlığını hissettiren restoran da metrelik kebap lezzeti gazetecilerin beğenisini kazandı.