enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0803
EURO
38,0413
ALTIN
2.835,81
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YILDIRIM “RAHMETLE ANIYORUZ”

YILDIRIM “RAHMETLE ANIYORUZ”
22.08.2024
9
A+
A-

Silivrili iş insanı, spor ve sporcunun dostu Cengiz YILDIRIM, Silivri Belediye Başkanlığının organize ettiği Müjdat Gürsu Veteran Futbol Turnuvası’nda sakatlığı devam etmesine rağmen, takımını ve GÜRSU Ailesini yalnız bırakmadı.

Silivri Masterler Takımı kurucularından ve aynı zamanda formasını da giyen YILDIRIM, başarılı iş hayatına örnek dernek çalışmalarını da ekleyerek herkese örnek olmakta. YILDIRIMLAR Grup Aile Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı olan Cengiz YILDIRIM, Silivrispor’un geçmiş dönemlerinde uzun yıllar başarı ile 2.Başkanlık,As Başkanlık görevlerinde bulunurken, şu an kurucusu olduğu Silivri Emniyet ve Asayiş Derneği (SİEVAD) Başkanlığını da yürütmekte. Turnuvada bir açıklama yapan YILDIRIM şunları söyledi. “Ben ve ailem her zaman sporun destekçisiyiz ve yanındayız. Bu özel programda GÜRSU Ailesinin yanında olmak en güzel duygu. Değerlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu organizasyon için ve sosyal belediyecilik anlayışı için her daim yanımızda olmasından dolayı Belediye Başkanımız Bora BALCIOĞLU’na da ayrıca teşekkür ederim. Müjdat GÜRSU’yu bir kez daha rahmetle anıyor, ailesine saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.