enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TURNUVA ÇOCUK ŞENLİĞİNE DÖNDÜ ( 1 )

TURNUVA ÇOCUK ŞENLİĞİNE DÖNDÜ ( 1 )
09.08.2024
8
A+
A-

Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvası, çocuk şenliğine döndü. Turnuva heyecanını aileleri ile şimdiden yaşayan çocuklar saatler öncesi Çanta Halı Sahasına gelerek heyecanlarını gizleyemiyorlar.

Aileler “Çocuklarımız turnuva ile bambaşka bir heyecana büründü. Sahadan eve gelmek istemiyorlar. En güzel yanı kısa sürede olsa bilgisayar ve cep telefonundan uzaklaşmaya başlamaları oldu. Çantaköyspor Yönetim Kuruluna ve tertip komitesine çok teşekkür ederiz” dediler. Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvasında, yönetim kararı ile maçlar öncesi 10-12 ve 14 yaş grubu çocukların gösteri maçları turnuvanın seyir zevkini üst seviyelere çıkarırken, Tertip Komitesi Başkanı Feyyaz ÖZKÖK ve Tertip Komitesi üyeleri Hasan SUSULU ve Necdet KARATAŞ torunları ve turnuvaya katılan çocuklarla yakından ilgilenirken, ÖZKÖK şunları söyledi “Bu turnuva uzun yıllar unutulmaz ve geleneksel hale gelir. Torunlar sahada bizler tribünde. Babaanneler, anneanneler, dedeler gurur içinde izliyorlar. Burada maç kazanmak önemli değil, çocuklarımızı kazanmak güzel bir birey olarak yetiştirmek adına çok önemli” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.