enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0761
EURO
38,0728
ALTIN
2.834,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SPORCU BAŞKAN BALCIOĞLU, SPORCULARLA BULUŞTU

SPORCU BAŞKAN BALCIOĞLU, SPORCULARLA BULUŞTU
01.09.2024
11
A+
A-

Silivri Belediyesi Başkanlığı tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası yoğun bir katılımla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile start alan Zafer Kupası Turnuvasına, Belediye Başkanı Bora BALCIOĞLU, CHP Belediye Meclis Üyeleri Ebru AKGÜN PEKEL, Niyazi YILDIRIM, Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan YAMAN, Silivri Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı Ali TONTA, Ortaköyspor Kulüp Başkanı Aydın GÜZDEMİR, Gazitepespor Onursal Başkanı Orhan ONAT, Mimarsinanspor Kulüp Başkanı M.Şirin AKSU, Gazitepespor Kulüp Başkanı Özal GÜRKAN, bölgemizin veteran ve aktif sporcuları, çok sayıda sporsever, aileler ve turnuvaya katılan, Silivrispor, Silivri Belediyesi Futbol Akademi, S.Mimarsinanspor, Ogur Atletik Performans, Bilgin Futbol Okulları, BJK Silivri Futbol Okulu, Ispartakulespor, Beylikgücüspor, Beykentspor, Beylikdüzü İdmanyurdu, Beylikdüzü Yakupluspor, Gazitepespor, Saray İstiklalspor, Edirne Trakya Kartalları, Lüleburgaz Atletik ve EPA takımlarının sporcu ve teknik kadroları renk kattılar.
Sporcu kimliği ile dikkat çeken Belediye Başkanı Bora BALCIOĞLU açılışta yaptığı konuşmada “ Burada bulunan evlatlarınızın hepsi benim evladım. Onlar bana güç ve moral veriyor. Tüm katılımcı takımlara başarılar diliyor, Silivri’de her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Coşku ile kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.
Başlama vuruşu BALCIOĞLU ve TONTA’dan. Zafer Kupası açılış maçları Silivri Belediyesi Futbol Akademi – Gazitepespor maçının başlama vuruşunu Belediye Başkanı Bora BALCIOĞLU yaparken, Lüleburgaz Atletik – Silivrispor maçının ise Kulüpler Birliği Başkanı Ali TONTA yaptı.
Oynanan toplam 32 maç sonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası Beylikdüzü Yakupluspor şampiyonluğu ile sona ererken, ikinci Lüleburgaz Atletik, üçüncü ise S.Mimarsinaspor oldu. Maçların sonuçları ve fotoğrafları yarın www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com ‘da.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.