TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor Play Off öncesi ahde vefa yemeğinde bir araya geldi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun da boy gösterdiği gecede Silivrispor tek yürek oldu. Palmiye Restaurant’ta yapılan yemekli geceye katılım oldukça büyük olurken gecede kulübe hizmeti ve desteği geçen isimlere ayrı ayrı plaketleri verildi.
ÇOLAKOĞLU: BÜYÜK BİR HEYECAN İÇİNDE PLAY OFF’U BEKLİYORUZ
Silivri amatör spor kulüplerinin de katılım göstererek destek verdiği gecenin açılış konuşmasını kulüp başkanı Nuri Çolakoğlu yaptı.
Gecelerine katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür eden Çolakoğlu “Burada biraraya gelmemiz çok anlamlı. Büyük bir heyecan içinde Play Off’u bekliyoruz. Profesyonel takımımızın yanısıra akademi liglerine de giriyoruz. U 17 Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı kutluyorum. Ne gerekiyorsa arkadaşların yanındayız.” Diye konuştu.
BALCIOĞLU: BUNDAN SONRA GÖREV BİZDE
Çolakoğlu’ndan sonra gecenin ikinci ve son konuşmasını da Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu yaptı.
Balcıoğlu “Siyaset üstü bazı kurumlar vardır. Silivrispor da onlardan bir tanesi. Hepimiz Silivrispor’un ortak paydasında buluşabiliyoruz. Nuri Çolakoğlu da 4 yıl boyunca işinden, gücünden, nakdinden arttırarak ekip arkadaşlarıyla birlikte bugüne kadar başarılı bir şekilde geldi. Silivrispor bayrağını en iyi şekilde dalgalandırdı. Bu gerçekten fedakarlık isteyen bir durum. Hem Nuri Çolakoğlu’nu hem de yönetim kurulunu bu çaba ve gayretlerinden dolayı gerçekten takdir ediyorum. Bu Play Off hayalini bize yaşattıkları için futbolcu kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Hepimiz sizlerle gurur duyuyoruz.
Bundan sonra görev bizde. Güçlü bir ilçeyiz. Şimdi dayanışma zamanı. Biz her zaman sonuna kadar sizin yanınızda olacağız. Futbolda seferberlik ilan ediyoruz. Biz de gerekli desteği vereceğiz. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Takımımıza sonuna kadar sahip çıkacağız, katkı sunacağız. Silivrispor’a sahip çıkacağız. Burada iş yapan, üreten iş insanlarının da Silivrispor’a sahip çıkması boyunlarının borcu.” İfadesini kullandı.
Gecenin ilerleyen dakikalarında eğlence doruk noktasına çıktı. Kulüp başkanı Nuri Çolakoğlu ve yöneticiler hünerlerini bu kez pistte göstererek Play Off öncesi kurtlarını döktü.
KATILIM BÜYÜK OLDU
Ahde vefa gecesine katılım da oldukça büyük oldu.
Silivri’nin önde gelen iş insanları, Silivrispor’da görev yapmış eski yöneticiler, kulüp başkanları ve yöneticiler masaları doldurarak Silirvispor için tek vücut oldu.
Kulüp başkanı Nuri Çolakoğlu da tek tek masaları dolaşarak katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkürlerini paylaştı.
KAYNAK: İSTANBUL AMATÖR