enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR ALTYAPI SEÇMELERİNE YOĞUN İLGİ

SİLİVRİSPOR ALTYAPI SEÇMELERİNE YOĞUN İLGİ
09.07.2024
40
A+
A-

Bölgemizi 3.Lig’te başarı ile temsil eden SİLİVRİSPOR altyapı seçmeleri ilk etabı dün İBB Müjdat GÜRSU Stadı’nda 2006-2007 doğumlularla başladı.

Ailelelerin ve sporcuların büyük ilgi gösterdiği seçmeler kıran kırana geçti. Sonuçlar hafta sonuna kadar sporculara telefon ile bilgi verilecek.
MİLLİ TAKIMLAR SEÇMELERİ GİBİ İlçemizin Merkez, Alipaşa, Beyciler, Değirmenköy, İstanbul Arena, Sayalar ve S.Ortaköy gençleri yanı sıra Tekirdağ, Haznedar, Istıranca , Avcılar, Kapaklı, Beykent, Küçükçekmece , Türk Tekekom ,Esenyurt, Fatih Karagümrük, Kafkas, Aslangücü, Feneryolu, Aksaray Belediye, Altınova, Balıkyolu, Kadırga, Gaziosmanpaşa, Anafartalar ve Gaziantep Akademi’den katılan sporcularla renkli görüntüleri de beraberinde getirdi.
YÖNETİM SEÇMELERİ YAKINDAN TAKİP ETTİ Altyapı seçmeleri sırasında Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri ÇOLAKOĞLU, İkinci Başkan Selim KASARCI, Başkan Yardımcısı Şahan KARAKAŞ, Tesis Sorumlusu Orhan DİKİCİ, Basın Sözcüsü Emre KARATAŞ ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Atilla YILDIZ çalışmaları yakından takip ederken, Altyapı Teknik Sorumlusu Tekin ASLIHAN ve teknik ekibinden sık sık bilgi aldılar. Kulüp Başkanı Nuri ÇOLAKOĞLU “SİLİVRİSPOR için elimizden geleni yıllardır yapıyoruz. Arada birkaç yönetici arkadaşımız, büyüğümüz değişse de biz ekip olarak her şey SİLİVRİSPOR için diyerek yolumuza devam ediyoruz. Bugün 2024-2025 Sezonu çalışmalarımız sahada start vermiş oldu. Bir yandan iç ve dış transferlerimiz devam ederken, altyapı çalışmalarımızı sürdüyoruz. Altyapı seçmeleri çok önemli. Titiz davranıyoruz ki Tekin hocamızın da bu konudaki hassasiyetini çok iyi biliyoruz. Çevremizden bire bir telefonlarla çocukları için görüş bildirenler var. Tabii ki bu yeni değil her zaman var. Sporcu sahada kendini gösterecek, zaten kabiliyetli ise becerisi ile kendini gösterir. Hocalarımızın raporları doğrultusunda kararlar verilecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. TEKİN ASLIHAN İŞİ SIKI TUTUYOR
Tecrübeli teknik adam, kendini spor okullarına ve altyapılara adayan, 18 yıl aradan sonra 2011-2012 Futbol Sezonunda SİLİVRİSPOR’u 3.lige taşıyan Altyapı Teknik Sorumlusu Tekin ASLIHAN koordinesinde seçmelerde adeta ince eleyip sık dokunuyor. Sporcularla bire bir ilgilenen ASLIHAN ve kurmayları Serhan SEZGİNER, Fatih YORULMAZ, Ahmet BAYRAKLI ve Cansu KOÇ notlar alırken, zaman zaman kısa toplantılar yaparak durum değerlendirmesi yapmakta. SİLİVRİSPOR Altyapı Teknik Sorumlusu Tekin ASLIHAN “Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bize gelen çocuklarımızın seviyeleri doğrultusunda onlara katkı sunarak çalışmalarımıza aynı titizlikle devam ediyoruz. SİLİVRİSPOR camiası büyük bir camia ve beklentiler her zaman en üst seviyede. Aileleri ve gençleri bilgisayar ve cep telefonlarından kurtarabildiğimiz gün bir adım değil on adım öne geçeceğiz. Her şey sahada bitiyor gibi gözükse de aslında her şey beyinde bitiyor. Teknoloji esaretinden kurtularak, spora ne kadar zaman ayırırsak başarı da beraberinde gelecektir. Ailelerin burada bize ve evlatlarına desteği çok önemli. Onlarında desteği ile SİLİVRİSPOR için güzel işlere imza atacağız. Bugün seçmelerin ilk etabı. Yarın ve Cuma günü de yaş gruplarına göre devam edecek. Yönetim Kurulumuzun desteği ile Altyapı teknik ekibimizde tecrübeli kardeşlerimle, çocuklarımız için, yarınlarımız için ve SİLİVRİSPOR için hep birlikte çalışacağız” dedi.
SONUÇLAR TELEFON İLE BİLDİRİLECEK
Sporcuların tüm bilgilerini kayda geçen Altyapı kurmayları, sporculara sonuçları hafta sonuna kadar sporculara telefon ile bilgi verecek.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.