enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ’DE FUTBOL LİSE(Sİ) AÇILDI

SİLİVRİ’DE FUTBOL LİSE(Sİ) AÇILDI
12.07.2024
24
A+
A-

SİLİVRİ yeni bir futbol okulu kazandı. SİLİVRİSPOR Altyapısında yıllarca çalışan Akademik Eğitmen Lisanslı ve Pedogojik Formasyonuna sahip Yılmaz LİSE, LİSE Futbol Akademisi ile kaldığı yerden devam ediyor.

Agena (1) Halı Sahada, Tecrübeli Altyapı Koordinatörü Yılmaz LİSE, ekibini yetiştirdiği genç sporculardan kurarak, çalışmalarına hız verdi. LİSE’nin yardımcılıklarını Beycilerspor ve İstanbul Arenaspor formaları ile U18 ve U 17 Liglerinde Şampiyonluklar yaşamış Kaleci Ahmet Faruk SOLAK ve Beycilerspor’da golleri asistleri ile dikkat çeken Tunca Berat MERCAN yaparken, çalışmalar Salı ve Perşembe günleri saat 11.00 – 13.00 arası 2013-2018 yaş gruplarına kişiye özel antrenman programları ve grup çalışmaları ile aralıksız devam etmekte.

YILMAZ LİSE “KALİTELİ EĞİTİM-KALİTELİ BİREY-KALİTELİ FUTBOLCU

LİSE Futbol Akademisi Koordinatörü Yılmaz LİSE “Hedefimiz her zaman ki gibi, kaliteli eğitim, kaliteli birey ve kaliteli futbolcu” derken sözlerine şöyle devam etti. “Gelecek onların elinde, çalışarak ama çok çalışarak doğru planlama ile gelecekte profesyonel oyuncular yetiştirmek ve gelişimlerine katkı sağlamak tek hedefimiz. Bunları yaparken, en önemli unsur anne babaya ve çevreye karşı iyi davranışlarda bulunan, özgüven ve çevreye uyum sağlayan çocuklarımıza ve ailelere destek olarak sporun yanında kişilik gelişimlerine de katkı sunmaya çalışıyoruz. Kısa sürede ailelerin desteği bizleri son derece mutlu etti. Güzel yarınlar için eğitmen, sporcu ve aile üçgeni ile içiçe çalışmalarımız koordineli bir şekilde devam etmekte” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.