enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ TEMSİLCİLERİMİZ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

SİLİVRİ TEMSİLCİLERİMİZ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA
10.05.2024
62
A+
A-

Silivri temsilcilerimizin 2. Amatör Kümede ki şampiyonluk yarışı amansızca devam ediyor .

2. Amatör Küme 1.Grup Lideri Kavaklıspor, zirve yarışında diğer Silivri temsilcisi Seymenköyspor ile şampiyonluk mücadelesine devam ederken , bu hafta da doksan dakikayı da galibiyetle kapatarak üç puanı hesaplarına yazdırarak haftayı kayıpsız kapatmayı hedefliyor . Bu grupta Celaliyespor ve Özel Doğa Hospital Yeşilkent’te ısrarla zirve takibine devam ediyorlar.
Lider Kavaklıspor deplasmanda Terkos Stadı’nda 12 Mayıs Pazar Günü Saat : 17.00 de Terkosspor ile karşılaşırken , yakın takipçisi Seymenspor da kendi Sahasında Müjdat Gürsu Stadı’nda saat : 15.00 de P.Atletik Spor ile karşılaşacak .
2. Amatör Küme 2. Grup Lideri Temsilcimiz Ortaköyspor da , kendi evinde 11 Mayıs Cumartesi Saat : 15.00 de Kamilobaspor ile karşı karşıya gelecek . Temzilcimizin yakın takipçileri ise İstanbul Arena, Yeşilesenyurt ve Subaşıspor haftayı kayıpsız kapatma hedefindeler.

2. Amatör Küme 3.Grup Lideri , Beylikdüzü Demirspor olurken zirve yarışında Silivri temsilcilerimiz Çantaköyspor ve S.Mimarsinaspor’da amansız takipteler. Silivri derbisi bu hafta pazar günü Değirmenköy de gerçekleşecek . 3.Grup’ta zirve yarışı B.Demirspor, Çanakçaspor, Çantaköyspor ve S.Mimarsinanspor arasında her geçen hafta ayrı bir heyecana sahne olmakta.
12 Mayıs Pazar günü 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcilerimiz Çantaspor ve S. Mimarsinanspor 15.00 de Değirmenköy Stadı’nda karşılaşacak .

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.