enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0867
EURO
38,1294
ALTIN
2.847,93
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

PATRON ÇILDIRDI…ÇILDIRDI

PATRON ÇILDIRDI…ÇILDIRDI
16.08.2024
12
A+
A-

Silivri Alibeyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Sportif Direktör Mürsel ŞENTÜRK, transfere bir başladı pir başladı.

Bölgenin başarılı tecrübeli ve genç isimlerini bir bir Alibeypspor’lu yapıyor. çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte. Transferleri bire bir takip edip imza attıran ŞENTÜRK “Transfer çalışmalarımızda tecrübesi ile bana yardımcı olan kulüp başkanım Ali TONTA ve yönetim kurulundaki ağbilerime ve arkadaşlarıma bana verdikleri destek için teşekkürü bir borç bilirim. Alibeyspor futbol şube sorumlusu olarak sezonun başlamasına iki ay kala kadromuz tamamen şekillenmeye başladı” dedi. Egemen ŞAŞMAZ, İbrahim ÜSTÜN, Gökhan DEMİR, Mustafa DOĞAN, Vedat GÜLER, Mustafa AYYILDIZ, transferler, kanatlarda hiç boş Melih DUYGUN, Batuhan SÜREN, Enis EFE, Doğukan SEVER ve Fırat ÖZTÜRK’ten sonra Silivrispor alt yapı patentli futbolcular raket sol ayaklı Gurur ŞANLI, tecrübeli eldiven Erdal ÜSTÜN, iki kanatı kullanan genç Siraç ÇAKIR ile sol bekin tecrübeli ismi Hayrettin AYDIN’da Alibeyspor’lu oldu.
ORTA SAHA GRR Gurur ŞANLI, Silivrispor patentli, İgdaşspor, Alibeyspor, Fenerköypor, Büyükkılıçlıspor, Selimpaşaspor, Güngörenspor, Akörenköyspor, M.Ereğlisi Belediyespor, Malkara 14 Kasımspor, Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor, Çorlu Esentepespor ve Sağlamtaşspor formalarını başarı ile giydi.
ALTIN ELDİVEN Kaleci Erdal ÜSTÜN, o da Silivrispor patentli, Sarıyer, Alibeyspor, Çorlu Kültürspor, Selimpaşaspor, Akörenspor, M.Ereğlisi Belediyespor, Çorluspor 1947, Malkara 14 Kasımspor, Çorluspor, Kapaklı Sitespor, Akörenspor ve Sağlamtaşspor’da başarı dolu sezonlara imza attı.
KANAT Siraç ÇAKIR, Silivrispor patentli genç oyuncu hızı ve tekniği ile tüm kulüplerin takibinde, Silivrispor ve Uzunköprüspor’un ardandan şampiyonluk için Alibeyspor’a geldi.
SOL BEK Hayrettin AYDIN, bir diğer Silivrispor patentli ve tecrübeli isim. İkas Eyüpspor, Gazitepespor, Merkür Jet Erbaaspor, Muratlı Belediyespor, Malkara Belediyespor, Çerkezköy 1911 Doğanspor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Malkara 14 Kasımspor, Sağlamtaşspor, Çorluspor, M.Ereğelisi Belediyespor, Muratbeyspor, Alipaşaspor, Tekirdağ 100.Yılspor, Ergene Pınarspor ve İstanbul Arenaspor’da başarı dolu sezonlara imza attı.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.