enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
27°C
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MİNİK YÜREKLERE BÜYÜK KUPA

MİNİK YÜREKLERE BÜYÜK KUPA
05.07.2024
10
A+
A-

Bayan basketboluna inanılmaz katkı sunan temsilcimiz Büyükkılıçlıspor ve Coach İsrafil TEPE, başarılarına bir yenisi daha eklediler.

U10 Junior Leaders Basketbol Cup’ta üçüncülük kupasını ilçemize getiren minik potanın perilerine madalyaları ve kupası ailelerinin alkışları arasında verildi. Minik basketçilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunurken Coach TEPE “Güzel bir sezonu geride bıraktık. Yaz sezonu çalışmalarımız aynı şekilde aralıksız devam edecek. Yönetimin ve ailelerin desteğine çok teşekkür ediyorum. Minik kızlarımızı kutluyorum” derken Kulüp Başkanı Veysel ZIROĞLU ise “ Sporcu kızlarımız, teknik kadromuz, yönetim ve inanılmaz destek veren ailelerle, örnek bir büyük aile olduk. Kızlarını bize emanet eden ailelerle, güzel işlere imza atıyoruz. Kupalar, şampiyonluklar hiç önemli değil. Biz özellikle kız çocuklarımıza spor yaptırmanın, sosyalleştirmenin, güven aşılamanın, kız çocuklarının da bu toplumda önemli bir yeri olduğunu onlara bunu aşılamanın özgüvenin Silivri’mizde adeta ilkleri olduk. Küçük yüreklerin büyük başarısını izlemekte ayrı bir keyif ayrı bir gurur oluyor. Destek veren herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.