enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2499
EURO
37,0321
ALTIN
3.029,02
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KUBBE EMLAK KUPAYI ÇOK İSTİYOR

KUBBE EMLAK KUPAYI ÇOK İSTİYOR
03.08.2024
8
A+
A-

Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvasında güçlü rakibi 98/3’leri nefesleri kesen maç sonunda penaltılarla eleyen Kubbe Emlak saha içinde futbolcuları, tribünde 7’de 77’ye bay bayan taraftarı ile kupayı çok istiyor.

Takım sorumlusu Mehmet DALGA’nın zaman zaman sert geçen pozisyonlarda takımını sakin olması konusunda uyarırken şunları söyledi. “Bu turnuva köyün havasını değiştirdi. Sahada güzel mücadeleler varken en güzeli tribün ve saha kenarı. Bacılarımız, kardeşlerimiz, komşularımız burada dostça kardeşçe arkadaşça maçları izliyor. Yenmek yenilmek hiç önemli değil. Önemli olan buradaki dostluklar. Biz Çantaköy’ü çok seviyoruz. Ne demişler doğduğun yer değil, doyduğun yer. Çoluk çocuğumuzun ruzkını kazandığımız Çantaköy’de yaşamaktan çok mutluyuz. Turnuva da komşularımızı köylülerimizi tanıdık. Dostluk içinde geçen maçlar sonunda, ilk kez organize edilen turnuvada Kubbe Emlak olarak ilk şampiyonluk kupasını kazanmak istiyoruz. Bu güzel organizasyona imza attıkları için Çantaköyspor Yönetimine ve Tertip Komitesine, turnuvaya renk katan tüm takım ve seyircilere çok teşekkür ediyorum. 13 Ağustos Salı günü genç kardeşlerimiz Karam takımı ile oynayacağız. Herkesi davet ediyoruz” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.