enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KAPLAN AVCISI ALİPAŞASPOR ( 3 -2 )

KAPLAN AVCISI ALİPAŞASPOR ( 3 -2 )
03.06.2024
27
A+
A-

[08:28, 03.06.2024] Aydın Doğar: STAD : SİLİVRİ MÜJDAT GÜRSU STADI
HAKEMLER : Mahmut ERŞIK – Görkem ALKAN – Furkan KIZILKAYA
ALİPAŞASPOR : Efecan – Orhan – Emirhan – Yusuf (Dk.23 Erva) – Metehan – Gökdeniz – Arda (Dk.80 Yasin) – Osman (DK.80+2 Emir) – Burak – Göktuğ – Efekaan
GOLLER : Dk.59 Burak – Dk.63 Arda – Dk.67 Kerem
BEYLİKDÜZÜ KUZEYİN KAPLANLARI : M.Eymen – Mustafa – Kemal – A.Emir – Gökdeniz – Semih (Dk.32 M.Efe) – Ege Gürel – Efe (Dk.Beytullah) – Yusuf – Ö.Faruk – Ege Akkoyun
KIRMIZI KARTLAR : Dk.26 Ö.Faruk – Dk.61 Ege Akkoyun
GOLLER : Dk.21 Ö.Faruk – Dk.52 Ege Akkoyun

U17/B Ligi, Birinci grupta mücadele eden temsilcimiz Alipaşaspor, Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları’nı SİLİVRİ Müjdat GÜRSU Stadı’nda konuk etti. Alipaşaspor Kulüp Başkanı Yadigar URAL ve Yönetim Kurulu arkadaşlarının yalnız bırakmadığı gençlerin maçı oldukça sıcak bir havada oynandı. Maç öncesi takıma soyunma odasında konuşma yapan Teknik Patron Seyhan KÜÇÜK ve Futbolcu – Yönetici Zengin YILDIRIM’ın sakin kalın maçı alın talimatları maça damgasını vurdu. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği ve oldukça güzel başlayan karşılaşma her geçen dakika gerginleşirken, sakin kalmayı başaran ve rakibinin sahada dokuz kişi kalmasını çok iyi değerlendiren Alipaşaspor ( 0 – 2 ) geriden geldiği maçı ( 3 – 2 ) kazanmasını bildi. Kuzeyin Kaplanları maç boyu tribün ve hakemlerle oynadığı kadar sahaya kalitesini yansıtabilseydi, Alipaşaspor’un işi oldukça zordu. Kenar yönetimlerinin önemini bu maçta bir kez daha gördük. Evsahibi temsilcimiz kenar yönetiminin talimatları ile oldukça sakin başlarken, konuk Kuzeyin Kaplanları galip olduğu dakikalarda bile yedek kulübesinin gerginliği ve tribünlerle saha içinde atışmaları ile adeta kendi kendine yenildi. Kalitesinin farkında olmayan Kuzeyin Kaplanları maçın büyük bölümünü ( 2 – 0 ) önde götürmesine rağmen, gerginliği ve gördüğü kartlarla bunu maç sonuna taşıyamadı. Bu fırsatı çok iyi değerlendiren Alipaşaspor ilk yarı kaçırdığı golleri ikinci yarı sekiz dakika içinde bularak adeta inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. Maç oynanırken ve maçın bitiş düdüğü ile yaşanan gerginlikleri SİLİVRİ Emniyet personeli anında müdahele ederek olayları büyümeden yatıştırdı.
Maçın kırmızı kartları ve golleri ;
Dk.21 Defansın arkasına sarkan Ö.Faruk, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla takımını deplasmanda öne geçirdi. ( 0 – 1 )
Dk.26 Ö.Faruk direkt kırmızı kartla oyun dışı kalarak, arkadaşlarını sahada yalnız bıraktı. İlk kırk dakika karşılıklı ataklarla Kuzeyin Kaplanlarının ( 1 – 0 ) üstünlüğü ile son erdi.
İkinci yarıya hızlı giren evsahibi net gol pozisyonlarını cömertçe harcarken, bir kişi eksik rakibinin ikinci golü ile kısa süreli şok yaşadı.
Dk.52 Defansın uzaklaştıramadığı topu Ege Akkoyun Alipaşa ağlarına bıraktı. ( 2 – 0 )
Dk.59 Kornerden gelen topa iyi yükselen Burak kafa ile takımını ateşeledi. ( 2 – 1 )
Dk.61 Ege Akkoyun direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Dk.63 Alipaşa golcüsü Arda ile skora denge, oyuna ayrı bir renk getirdi.
Dk.67 Kerem serbest vuruştan son sözü söyledi ve Aliapaşaspor’u galibiyete taşıdı.( 3 – 2 ) Maçın bitiş düdüğü ile Alipaşa soyunma odasında galibiyeti doyasıya kutladılar.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.