enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0740
EURO
38,0408
ALTIN
2.836,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

HERKES ÇANTAKÖYLÜ HERYER SARI SİYAH

HERKES ÇANTAKÖYLÜ HERYER SARI SİYAH
08.08.2024
13
A+
A-

Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvası, memleketi neresi olursa olsun kendini Çantalı hisseden, Çantada yaşayan, Çantada nefes alan herkesi birbirine kenetledi.

Her geçen gün artan heyecan, maçların kalitesi tribünleri ve saha çevresini hınca hınç doldurmakta. Çevreden gelen sporseverler, kulüp başkanları ilgi ile turnuvayı izlerken, Çantaköyspor Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulunu tebrik etmekteler. Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK şunları söyledi. “Bu yıl ilkine imza attığımız Çantaköyspor Futbol Festivali Turnuvasında, emeği geçen tüm gönüllülerimize, sporcularımıza, sponsorlarımıza ve en önemlisi Çantaköy halkına yürekten teşekkürlerimi sunuyoruz. Bu tür etkinlikler, toplumumuzun bir araya gelerek sporun birleştirici gücünü yaşamasına vesile oluyor. Spor ve Futbol adına güzel işlere imza atmak için Çantaköy Spor Yönetimi olarak var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yüksek katılımlı ve heyecan dolu geçen turnuvamızda çeyrek finaller öncesi tüm maçlarımızı sorunsuz olarak tamamlamış olmanın sevinci içerisindeyiz. Önümüzde ki çeyrek final, yarı final ve final maçlarımızda da saha içinde centilmenlik ruhuna uygun, kıyasıya bir mücadele, saha dışında ise uzun yıllar sürecek dostluklar bırakmasını arzu ediyor tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Bu gece çocuklarımızın gösterisine ve çeyrek final ikinci maçı olan Bozkurt, Çağlar Market maçına herkesi davet ediyoruz” dedi.
İŞTE BUGÜNKÜ PROGRAM 08.08.2024 PERŞEMBE
19.00 10-12-14 YAŞ GRUBU GÖSTERİ MAÇLARI
21.00 10.MAÇ BOZKURT – ÇAĞLAR MARKET

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.