enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
27°C
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GAZİTEPE TURNUVAYA HAZIR

GAZİTEPE TURNUVAYA HAZIR
03.06.2024
12
A+
A-

Orada bir köy var uzakta, gelmesekte gitmesekte o köy bizim köyümüz. Küçücük bir köy ama futbol sevgisi çok büyük, futbol kumaşı çok kaliteli. Kimler geldi kimler geçti. İsim yazsan, isim saysan sayfalar almaz.

Zico’lardan Alper Tezcan’lara, Kaleci Gaffar’lardan Gürcan’lara, Turan Can’lardan Hakan Sayar’lara, Ümit’lerden Barış Bakır’lara, Şener’lerden Demirel’lere, Galip’lerden Metin’lere, Günçer’lerden Levent’lere, Şinasi’lerden Turgay’lara, Manço’lardan Sinan’lardan Bora’lara, Rasim’lerden Tanju’lara. Daha kimler kimler . Ve Süleyman SEBA Muzaffer Oral’ı bilir misiniz ? İşte futbol sevgisi ile yatan, futbol sevgisi ile kalkan köyün 16 yıldır geleneksel hale getirdiği ve izleyenlerin keyif aldığı 16. Gazitepe Futbol Turnuvası başvurularında sona gelindi. Geç kalmayın, sürpriz hediyelerden ve keyifli maçlardan marum olmayın. Kulüp Başkanı Özal Gürkan “ Turnuvamıza ilgi oldukça fazla. Elimizden geldiğince köyümüze yakışan bir organizsyon için gece gündüz hazırlanıyoruz. Destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Bayram sonrası ay sonuna doğru start vereceğiz. 16. Turnuvamız oldukça keyifli geçecek” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.