enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2867
EURO
37,2084
ALTIN
2.983,01
BIST
9.019,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DUALAR MÜMİN TALİP PAZARLI’YA

DUALAR MÜMİN TALİP PAZARLI’YA
15.07.2024
14
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Güzelce Mümin Talip PAZARLI Veteran Futbol Turnuvası bugün 15 Temmuz 2024 saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarkan, konuşmalar, dualar, plaket ve anı fotoğraflarının ardından oynanan maçlarla ilk gün güzel sahnelerle son erdi.

KONUŞMACILAR RAHMETLE MÜMİN TALİP’İ ANDI Sunumunu Tuba DALYALCI’nın üstlendiği program’da açılış konuşmasını Güzelcespor Kulüp Başkanı Ali ELBAŞ yaptı. “ Bugün bu sıcakta bizim ilk turnuvamızda yanımızda olduğunuz her birinize ayrı ayrı saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Mümin Talip kardeşimi rahmetle anıyorum” derken, Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Tamer CANBAZ ise “Mümin Talip kardeşimizi çok erken kaybettik. Onun adına turnuva yapmamıza büyük destek olan Selim PAZARLI ve ailesine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Katılımlarınız bize güç ve moral oldu. Burada sizlerin de desteği ile güzel bir turnuvaya imza atacağız. PAZARLI ailesine bir kez daha sabırlar dilerken, Mümin Talip kardeşimi rahmetle anıyorum” dedi. Açılış konuşmalarını son ismi Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan OZANOĞLU’da şunları söyledi. “Böylesine anlamlı turnuvada hazır bulunmanız çok güzel bir duygu. Mümin Talip kardeşimiz, Güzelcespor altyapısından yetişerek, profesyonel liglerde adımızı gururla temsil etti. Amansız bir hastalık onu aramızdan erken aldı. Bu anlamlı turnuva ile adını ölümsüzleştirmek istiyoruz. Katılımlarınıza teşekkür ediyor, PAZARLI ailesine sabırlar diliyorum. Mümin Talip’i rahmetle anıyorum” dedi. PAZARLI AİLESİNE TURNUVA ANISINA PLAKETLER Açılış konuşmalarının ardından Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan OZANOĞLU, Mümin Talip PAZARLI’nın babası eski futbol Selim PAZARLI ve Annesi Aysel PAZARLI’ya, Büyükçekmece Belediyesi Spor Müdürü Ufuk KIRAY ise eşi Sena PAZARLI’ya turnuva anısına plaket takdim ettiler. DUALAR FATİH HOCADAN Adına turnuva düzenlenen aramızdan genç yaşta ayrılan rahmetli Mümin Talip PAZARLI’ya Güzelce Merkez Camii İmamı Fatih ÖZTÜRK tarafından okunan dualarda duygusal anlar yaşandı. BAŞLAMA VURUŞU AİLEDEN VE PROTOKOLDEN GELDİ Büyükçekmece İlçe Gençlik ve Spor Müdürü A.Muzaffer DEMİR ile Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat KARTAL’ın da hazır bulunduğu Turnuvanın ilk maçı Güzelcespor – T.Anadoluspor mücadelesinin ve tunuvanın başlama vuruşu, Baba Selim PAZARLI, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan OZANOĞLU, Büyükçekmece Belediyesi Spor Müdürü Ufuk KIRAY, Güzelcespor Kulüp Başkanı Ali ELBAŞ, Komite Başkanı Tamer CANBAZ ve takım kaptanları tarafından yapıldı.
İLK MAÇLARIN SONUÇLARI
18:30 1 NO’LU A GRUBU GÜZELCESPOR-T.ANADOLUSPOR ( 1 – 5 ) 18:30 2 NO’LU B GRUBU S.ORTAKÖYSPOR-B.M.SİNANSPOR ( 2 – 4 ) 19:30 1 NO’LU A GRUBU SELİMPAŞASPOR –CELALİYE/KAMİLOBA ( 7 – 6 ) 18:30 2 NO’LU B GRUBU SESYAD-G.YİĞİTLER ( 5 -2 )
Maçların ayrıntıları ve fotoğrafları yarın www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com ‘da.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com



REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.