enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1868
EURO
37,1092
ALTIN
2.979,69
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇANTAKÖYSPOR’DA TURNUVA HAZIRLIĞI

ÇANTAKÖYSPOR’DA TURNUVA HAZIRLIĞI
19.07.2024
20
A+
A-

Bölgemizin köklü kulüplerinden Çantaköyspor, ÇANTAKÖYSPOR SPOR FESTİVALİ FUTBOL TURNUVASI adı altında ilkini organize edeceği turnuvaya titizlikle hazırlanmakta.
TURNUVA KÖYDE HEYECAN YARATTI Çantaköy’de bulunan Eski Stad’ta oynanacak maçları heyecanla bekleyen sporseverler, “Sporun olduğu yerde sağlık ve huzur vardır. Güzel bir turnuva olacak. Kulüp Başkanımız Tayfun ÖZKÖK ve yönetimine bu güzel düşünceleri için teşekkür ederiz. Bizlerde eski stadımızda, eski güzel günleri yad ederiz. Belki de bu turnuva bir kıvılcım bir hareket olur ve Çanta hak ettiği spor tesisine kavuşur” dediler.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com


ÇANTAKÖYSPOR SPOR FESTİVALİ FUTBOL TURNUVASI KURALLARI – Takımlar en az 6 kişiden oluşmalıdır (1 Kaleci + 5 Oyuncu). – Takımlara herhangi bir yaş sınırlaması bulunmamaktadır. – Takımların sadece köyde ikamet edenlerden kurulması zorunludur. – Her takım turnuva öncesi isim listesini bildirmek zorundadır. Liste harici oyuncu turnuvada oynayamayacaktır. – Turnuva kayıt ücreti 3.000 (Üçbin) TL’dir. – Turnuvayı 1. Ve 2. Bitiren Takımlar para ödülünün sahibi olacaktır. (Ödül miktarları daha sonra ilan edilecektir.) – Takımlar kendi formalarını ve spor ayakkabılarını sağlamalıdır. – Turnuva kuralları Çantaköyspor tarafından belirlenmiş olup, tüm katılımcılar bu kurallara uymak zorundadır. Kayıt tarihi ve kayıt detayları daha sonra ilan edilecektir. ÖZKÖK “KÖYÜMÜZÜ HEYECAN BASTI” Çantaköyspor Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK turnuva hazırlıkları hakkında şunları söyledi. “Hiçbir şeyi yapmak olsun diye yapmıyoruz. Kalıcı güzel işlere imza atmak için yönetim kurulumuz ve bize dışarıdan destek veren değerlerimizle bir bütün olarak çalışıyoruz. Turnuva inanılmaz bir heyecan yarattı. Bu da omzumuzdaki yükü daha ağır daha değerli kılıyor. İlk turnuvamız olduğu için köyümüz ile sınırlı tuttuk. Olur insanız hata yapabiliriz, bu sene bu bize güzel bir deneyim katar. Köyümüzün birlik ve beraberliğini gözler önüne sererek, maçları eğlenceli, keyif alma, skor değil dostluk mesajları vermiş oluruz. Ve en önemlisi köy gençliğini sporun içine çekmek için tüm gayretimiz. Çanta’ya yakışan bir turnuva için kolları sıvadık. Netleştikçe takımları, maç günlerini, saatlerini açıklayacağız. Destek veren katkı sunan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.