enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0961
EURO
38,1532
ALTIN
2.853,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
21°C
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇANTAKÖY 7’DEN 77’YE TURNUVAYA HAZIR

ÇANTAKÖY 7’DEN 77’YE TURNUVAYA HAZIR
28.07.2024
36
A+
A-

Çantaköy bu yıl ilki organize edilen futbol turnuvası ile yatıp, futbol turnuvası ile kalkarken, büyük küçük heyecan içinde turnuvanın başlamasını beklemekte.

Eski köy ve beldelerimizden, daha sonra yasa gereği mahallemiz olan Çantaköy’de birincisi organize edilecek olan Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvası birbirinden çetin onaltı takımın katılımı ile 30 Temmuz Salı günü saat 20.00’de start alacak. Anavatan Çanta – Manchester 01- Ayer Group – Çanta Gençlik – Chantua City – Bozkurt – Çağlar Market – Kasapoğlu – Karam FC – Genç Silivrililer – 98/3 Tertipler – Kubbe Emlak – Farlo Fransa – Ecrin Pastanesi – Pembe Panterler ve Garanti Mobilya’nın mücadele vereceği turnuvanın açılış programı ise şöyle. 30.07.2024 SALI 20.00 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı. 20.05 Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK’ün Hoşgeldiniz Konuşması. 20.10 Belediye Başkanı Bora BALCIOĞLU’nun Konuşması. 20.20 Silivrispor Veteran – Çantaköyspor Veteran Özel Karşılaşması.
21.00 Anavatan Çanta – Manchester 01 (Turnuva 1.Maçı)
22.00 Ayer Group – Çanta Gençlik (Turnuva 2.Maçı) Çantaköy eski stadı yanında bulunan halı sahada oynanacak olan turnuva maçları öncesi, Silivri Belediyesi personeli, teknik ve çevre bakımlarını yoğun bir şekilde yaparken, Çantaköyspor Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK sırtında forması yanında minik kızı Doğa ile sahayı kontrol ederken ona formaları ile eşlik eden Çantaköyspor gönüllüleri güzel görüntüleri de beraberinde getirdiler. Kulüp Başkanı ÖZKÖK “Tamamen bu turnuvaya odaklandık. Nasıl başlarsa öyle gider. Güzel başlaması içinden elimizden geleni yapıyoruz. Belediye Başkanımız Bora BALCIOĞLU’da büyük destek veriyor. Salı akşamı açılış programımıza bölge sporseverleri ve köy halkımızı davet ediyoruz. Turnuvamıza onyedi takım katıldı, oyuncusu, teknik sorumlusu en az sekiz kişi olsa yüzyirmisekiz kişi yapar. En az ikide ailelerinden gelen olsa direkt dörtyüz kişiyi sporun içine çekmiş oluyoruz. Spor kişiler, kurumlar ve toplumlar arası en büyük köprüdür. Çantaköyspor olarak bu köprünün önemini biliyor, bunu herkesle paylaşmak yaymak istiyoruz. Maçların dostluk içinde geçmesi ve hakedenin şampiyon olmasını diliyorum” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.