enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇANTA GENCİN DEĞİRMENKÖY HAZIRLIKLARI

ÇANTA GENCİN DEĞİRMENKÖY HAZIRLIKLARI
30.05.2024
9
A+
A-

A Takım ile şampiyonluk kovalayan Çantaköyspor, bir diğer yandan da U17/B Ligi 3.grupta zirve yarışında bende varım diyor.

DeğirmenköyStadı’nda genç teknik adam Türker ADLİM nezaretinde çalışan gençlerin hırsı dikkat çekerken, Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK ve arkadaşları da gençleri yalnız bırakmamakta. Teknik Direktör Türker ADLİM “Yönetim Kurulumuzun desteği ile elimizden geleni genç kardeşlerim için yapmaya çalışıyorum. Bu hafta Pazar günü Değirmenköy ile oynayacağız. Dostluk içinde güzel bir olacak” dedi. Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK ise “ Değirmenköy adeta bizim evimiz gibi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. A takımımız zirvede önemli bir Beylikdüzü Demirspor galibiyetine imza attı. Cumartesi günü Çeltikköyspor’la oynayacağız. Kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Çok ucuz çok haksız puanlarımız gitti. Yoksa şu an çok rahat şekilde liderdik. Sonuna kadar kovalayacağız ve mutlu sona ulaşacağız, yürekten inanıyorum. Genç takımımızda grubunda iyi gidiyor. Ligten çekilen takımlar dengeleri bozuyor. Biz yine de elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.