enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇANTA ÇELTİK KOMŞU DERBİSİ DEĞİRMENKÖY’DE

ÇANTA ÇELTİK KOMŞU DERBİSİ DEĞİRMENKÖY’DE
31.05.2024
19
A+
A-

Üçüncü grupta zirve yarışı veren Çantaköyspor ve komşu Çeltikköyspor SİLİVRİ derbisinde Değirmenköy Stadı’nda 01.06.2024 Cumartesi günü saat 15.00’te karşı karşıya gelecek.

İki SİLİVRİ Temsilcisinin mücadelesi nefesleri kesecek. Çantaköyspor Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK “ Son haftalarda yakaladığımız çıkışı Beylikdüzü Demirspor galibiyeti ile taçlandırdık. Takımın moral motivasyonu yerinde. Efecan’ın maçtaki sakatlığı canımızı oldukça sıktı ama hızlı iyiye gitmesi de tesellimiz oldu. Önce sağlık ve önce dostluk. Teknik patronumuz en ufak gevşemeye taviz vermiyor. Çeltikköyspor ile mücadelemizin sonunda sahadan galibiyetle ayrılıp yolumuzu devam etmek rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz” derken, Çeltikköyspor Kulüp Başkanı Ali MAĞUNACI ise “Bu sezon kısıtlı kadro, sakatlıklar ve hakem kararları bizi çok yıprattı. Amatör sporun kuralları gereği oynamak istiyoruz. Çok bir şey istemiyoruz, eşit şartlarda oynayalım hak eden kazansın. Çantaköyspor grubun kaliteli ekiplerinden. Elimizden geleni sahaya yansıtıp güzel bir maç izlettirmek istiyoruz.
HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.