enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇAĞLAR MARKET FİNALDE ( 10 – 3 )

ÇAĞLAR MARKET FİNALDE ( 10 – 3 )
16.08.2024
9
A+
A-

Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvası final vizesi maçında Çağlar Market ve Anavatan Çanta dolu tribünler önünde sahaya çıktı.

Zaman zaman oldukça sert geçen mücadelede, Çağlar Market’ten K.Enes’in tel örgüler dibinde şanssız sakatlığı ile Anavatan Çanta’dan Yusuf ise rakibi Süphan ile girdiği mücadele sonrası sakatlanarak oyuna devam edemediler. Anavatan Çanta’ya turnuva iyi gelmedi. Turnuva açılış maçında Manchester 01 mücadelesinde , takım kaptanı Çağatay ÖZTÜRK’ün bileğinde parçalı kırıktan sonra akşamda Yusuf SERT’İN aşil tendonunun kopması moralleri oldukça bozdu.
HAKEM : Erdinç BESLEDİ (Eski Çanta Bölgesi Hakemi) ÇAĞLAR MARKET : Umutcan – Nebi – B.Enes – Şahan – Süphan – K.Enes (Güngör) GOLLER : Şahan ( 4 ) – Süphan ( 4 ) – K.Enes – B.Enes
ANAVATAN ÇANTA : Anıl – Ali – Yusuf (Tanju) – Tolunay – Ayberk – Ümit
GOLLER : Ayberk – Ümit – Tanju
İLK YARI ( 4 – 2 ) MAÇ SONUCU ( 10 – 3 )

Yarı Finale adını yazdıran Çağlar Market, Anavatan Çanta mücadelesi Hakem Erdinç BESLEDİ’nin düdüğü ile başladı. Anavatan Çanta oyuna tutuk başlarken, bir de buna Yusuf’un sakatlığı eklenince bunu maç boyu üzerinden atamadı. Çağlar Market etkili oyununu Şahan ve Süphan’ın dörder, Küçük Enes ve Büyük Enes’in birer golü ile finale adını ilk yazdıran takım oldu. Anavatan Çanta Ayberk, Ümit ve Tanju ile bulduğu gollere sevinemezken, Çağatay’dan sonra Yusuf’un sakatlığı moralleri alt üst etti. Maçın bitiş düdüğü ile aileleri ile sessizce sevinen Çağlar Market, final maçında rakibinin belirleneceği Kubbe Emlak – Pembe Panterler maçına dikkatlerini çevirdi.
FİNALE SON BİLET 20.08.2024 SALI ( KUBBE EMLAK – PEMBE PANTERLER )
FİNAL ÇAĞLAR MARKET – ? Final maçı tarihi daha sonra açıklanacak.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.