enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BİR MANGALDAN ÇOK ÖTE

BİR MANGALDAN ÇOK ÖTE
03.06.2024
14
A+
A-

İkinci Amatör Küme, ikinci grup lideri temsilcimiz Ortaköyspor, mangal ziyafetinde taraftarı ile adeta erken kutlama yaptı.

Dün saat 15.00’te Ortaköy Stadı’nda oynanması geren Ortaköyspor –Üstün Futbol Külübü doksan dakikası, Üstün Futbol Kulübü’nün gelmemesi nedeniyle oynanamadı. Hakem triosu ve Ortaköyspor’un uzun süre beklediği Üstün Futbol Kulübü gelmemesi kesinleşince dört puan farkı koruyarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan temsilcimiz, mangal partisi ile taraftarıyla da kucaklaştı. Kulüp Başkanı Aydın GÜZDEMİR ve Yönetim Kurulu arkadaşlarının kısa sürede organize ettiği mangal partisinde futbolcular ve taraftarlar güzel bir gün geçirmenin mutluluğu ve liderlik gururu ile sahadan ayrıldılar. Spor ve sporcunun dostu İş insanı, Silivrispor ve Alibeyspor Kulübü Yöneticisi Uğur BABAYİĞİT’in de tatlı ikramı ile destek olduğu mangal ziyafeti sonrası Kulüp Başkanı GÜZDEMİR “Oynayarak kazanmak isterdik. Aam rakibimiz gelmedi, amatörün son haftalarında yaşanan görüntüler bunlar. İddiası olmayan şimdi masrafları da gözönüne alarak maçlara çıkmıyor. Bu mangal partimiz bir mangaldan çok öte. Taraftarımız takımımızla adeta kucaklaştı. Kimi kömür getirdi, kimi yaktı kimi de mangal başında durdu. Uğur ağabeyimiz tatlı ikram etti. Bu katkılar çok önemli, birlik ve beraberlik başarıyı da beraberinde getiriyor. Çarşamba günü İstanbul Arena ile sahamızda oynayacağız. Saat 15.00’te herkesi bekliyoruz” dedi.

HABER: Aydın DOĞAR www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.