enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞLAMA VURUŞUNU BAŞKAN BALCIOĞLU YAPTI

BAŞLAMA VURUŞUNU BAŞKAN BALCIOĞLU YAPTI
10.08.2024
29
A+
A-

2. Geleneksel Beycilerspor Fikret ÖZKAN Futbol Turnuvası dün akşam başlama vuruşunu Silivri Belediye Başkanı Bora BALCIOĞLU, Beycilerköyü Muhtarı Yaşar KÖSE ve Now Ana Haber Sunucusu Selçuk TEPELİ ile www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com haber sitelerinin imtiyaz sahibi A.Refik BEK’in torunu Göktürk BEK birlikte yaparken, İstaç – Maccabi maçı ile başladı.

Beycilerspor vefa turnuvalarının ikincisi 2. Geleneksel Beycilerspor Fikret ÖZKAN Futbol Turnuvasına Belediye Başkanı Bora BALCIOĞLU, Başkan Yardımcıları Tan KIROĞLU, Yavuz ALÇİ, Beycilerköyü Muhtarı Yaşar KÖSE, İASKF As Başkanı, Alibeyspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda SİLİVRİ Kulüpler Birliği Başkanı Ali TONTA, Now Ana Haber Sunucusu Selçuk TEPELİ, Gazeteci A.Refik BEK, çok sayıda misafir ve Beycilerköyü halkı katılarak, Beycilerspor Kulüp Başkanı Levent KOÇ ve Yönetim Kurulunu yalnız bırakmadılar. Kulüp Başkanı KOÇ “Belediye Başkanımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederim. Bizi böylesine özel turnuvamızda yalnız bırakmadılar. Sakatsız kazasız belasız bir turnuva olsun” derken Belediye Başkanı Bora BALCIOĞLU ise “ Organizasyonu düzenleyen Beycilerspor Kulübü Başkanı Levent Koç ve yönetiminin yanı sıra emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi. Turnuvaya Beyceğiz – Portakallar – Yeni Doğuş – Kaplar – Maccabi ve İstaç takımları katıldı.

HABER : Aydın DOĞAR FOTOĞRAFLAR : A.Refik BEK www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.