enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN ÖZKÖK DİKKAT ÇEKTİ

BAŞKAN ÖZKÖK DİKKAT ÇEKTİ
16.08.2024
8
A+
A-

Çantaköyspor Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK, turnuva boyunca çalışmaları ve örnek hareketleri ile herkesin takdirini topladı.

Bir Başkan düşünün. Bazen malzemeci, bazen yönetici, bazen ağabey, bazen sağlıkçı, bazen kardeş, bazen taraftar ama hep sporun içinde hep Çantaköyspor’la iç içe. Bu yıl ilki düzenlenen Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvası ile adeta yirmi dört saati, halı saha da çocuklarla birlikte. “Onların mutluluğu benim mutluluğum , onların sevinci benim, onların acısı da yüreğimde” diyor. Turnuva maçları öncesi çocukların gösteri maçından bir başlıyor, gece yarısına kadar hiç durmamacasına. Tribüne sahaya her yere koşuyor. Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelinin her zaman hazır olmasına rağmen ilk müdahele yapan, yardımcı olan Çantaköyspor Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK “Her şeyiyle çok güzel başlayan turnuvamızda sakatlılar olması bizleri derinden üzüyor. Sporun içerisinde var ama insanın yüreği ağzına geliyor. Çağatay’ın ilk gece bileğindeki kırık bizleri çok üzmüştü. Turnuvaya katılan takımlardan daha dikkatli ve sakin olmalarını istiyoruz. Akşam Enes ve Yusuf’un sakatlıklarında belediyemizin sağlık ekibine de çok teşekkür ediyorum. Bugün yapılan muayene sonrası Yusuf’un aşil tendonunun kopması bizleri inanılmaz üzdü. Kendisine geçmiş olsun acil şifalar diliyoruz. Kalan maçlarda saha içinde mücadele edecek takımlardan daha dikkatli ve daha sakin olmalarını istiyoruz. Lütfen sonuçlar gelip geçici, sakatlıklar kalıcı ve üzücü. Çocuklarımız da gösteri maçlarında zaman zaman çarpışmalar ve sakatlıklar yaşıyor. Onların heyecanı ise çok ayrı. İnsanı çok yorsalarda, mutlulukları sevinçleri her şeyi unutturuyor” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.