enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0761
EURO
38,0728
ALTIN
2.834,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ARENA BİLDİĞİNİZ GİBİ

ARENA BİLDİĞİNİZ GİBİ
28.07.2024
173
A+
A-

Altyapıda başarılara imza atan İstanbul Arena Akademi, yaz futbol okuluna aralıksız devam etmekte. Teknik Sorumlu Cenk ÇELEBİ gözetiminde Agena-2 Halı Saha Tesislerinde yoğun tempoda çalışan çocukların temposuna ailelerde ayak uydurmakta.

ÇELEBİ’nin genç teknik kadrosunda İlhami ÇİFTÇİ, Hayrettin AYDIN, Yüksel ERSAN, Erdem KOCABAŞ gibi işin temelinden gelen isimler dikkat çekmekte. Teknik kadro çocukların gelişimi için her hareketi birebir anlatıp uygulamakta. Başarılı futbol hayatlarını, antrenör olarak sürdüren İlhami ÇİFTÇİ, Hayrettin AYDIN ve Yüksel ERSAN sahada futbolcularla, kaleci antrenörü Erdem KOCABAŞ ise kalecilerle ayrı çalışıp, gelişimlerini birebir takip ederek üst liglere kazandırmanın uğraşını vermekteler. Her hafta sonu Agena-2 Halı Saha Tesisleri’nde düzenli çalışma programlarını takip eden Teknik Sorumlu Cenk ÇELEBİ “Çocuklar bizim herşeyimiz tek uğraşımız onların başarıları ve mutluluğu. Ailelerin güveni ve desteği ile genç ve dinamik hocalarımızın inanılmaz gayretleri ile çocuklarımızın sportif anlamda gelişimine çok büyük katkılarımız oluyor” dedi. Çalışmalar boyunca çocuklarla şakalaşan, çalışmayı keyifli hale getiren teknik ekip çocukların sevgilisi haline gelirken, Antrenör İlhami ÇİFTÇİ “Arena Akademi de çocuklar mutlu. Cenk hocamın tecrübeleri ile güzel bir oluşum başarı ile devam ediyor. Hedefimiz sağlıklı ve ahlaklı sporcular yetiştirmek. Ailelerin güveni bizleri bu işe daha çok motive ediyor” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.