enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ANAVATAN ÇANTA COŞTU Bİ KERE ( 12 – 7)

ANAVATAN ÇANTA COŞTU Bİ KERE ( 12 – 7)
31.07.2024
173
A+
A-

Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvası ilçe protokolü, Çantaköyspor eski kulüp başkanları, teknik direktör ve sporcuları ile mevcut yönetim ve 7’den 77’ye sporseveri bir araya topladı.

Turnuva ilk resmi maçı Anavatan Çanta – Manchester 01 başlama vuruşunu, Çantaköyspor eski yönticilerinden ve futbolcularından Atom Karınca Feyyaz ÖZKÖK ile CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ebru AKGÜN PEKEL birlikte yaptılar.
HAKEM : Erdinç BESLEDİ (Eski Çanta Bölgesi Hakemi)
ANAVATAN ÇANTA : Anıl – Ali – Yusuf – Tolunay – Ayberk – Çağatay
GOLLER : Ayberk (5) – Tolunay (3) – Yusuf (2) – Ali (2)
MANCHESTER 01 : Cenker – Samet – Yağız – Alperen – Canberk – Yiğit
GOLLER : Alperen (3) – Samet – Yağız – Canberk – Yiğit
İLK YARI ( 5 – 3 ) MAÇ SONUCU ( 12 – 7 )
Çantaköyspor Spor Festivali Futbol Turnuvası gol yağmuru ile başladı. Veteran Özel maçı ile 19 golle açılan turnuva, eleme maçlarında da aynı tempoda devam etti. Turnuvanın ilk resmi maçında tek üzücü taraf, maçın henüz başında acı içinde yerde kalan Anavatan Çanta takım kaptanı Çağatay ÖZTÜRK’ün bileğinden sakatlanması ve ambulans ile hastaneye götürülmesi oldu. Yapılan muayene ve tetkikler sonrası bileğinde kırık tespit edilen kaptan geceyi hastanede geçirirken bugün cerrahi müdahale yapılacak. Maçı uzun süre beş kişi oynayan Anavatan Çanta bu galibiyeti ve turu maç sonrası hastanede ziyaret ettikleri kaptan Çağatay’a hediye ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Dostluk içinde geçen karşılaşmada her iki kalecide sayısız gol fırsatlarına geçit vermezken, golcülerin gününde olması bol gollü seyir zevki yüksek bir maçı futbolseverlere izlettirdiler. Maç sonrası kaptan Çağatay’ın sakatlığı ile ile ilgili üzüntüsünü dile getiren Çantaköyspor Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK “ Coşku dolu başlayan turnuvamız her şey çok güzel giderken, Çağatay kardeşimin sakatlığı bizleri çok üzdü. Hayatın ve sporun içinde bunlar var. Allah beterinden saklasın. Kendisine büyük geçmiş olsun, rabbim tekrarını yaşatmasın. Tüm takımlara başarılar, kazasız belasız sakatsız bir turnuva olsun” dedi. Geçtiğimiz Gazitepe’de güzel bir turnuvaya imza atan Gazitepespor Onursal Başkanı Orhan ONAT ise “Sporun güzellikleri işte burada. Eski dostlar ile buluşuyor, yeni dostluklar kuruyorsun. Çantaköyspor Yönetimini kutluyorum. Coşkun kaptanımın oğlu Anavatan Çanta takım kaptanı Çağatay kardeşime geçmiş olsun diyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.