enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

VATAN PARTİSİ’NDEN ÜRETİM DEVRİMİ KURULTAYINA DAVET

VATAN PARTİSİ’NDEN ÜRETİM DEVRİMİ KURULTAYINA DAVET
16.01.2020
150
A+
A-

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nda açıklama yapan İlçe Başkanı Murat Ural, Borçlanma ekonomisinin sürdürülemeyeceğini belirterek; “Bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntılar 24 Ocak 1980 kararlarıyla başlayan ekonomik yıkım programının sonucudur.

Ülkemiz 1945’te yöneldiği Atlantik Sisteminden kopup Avrasya’daki onurlu konumuna yerleşmektedir. Ekonomi alanında da Atlantik’in dayattığı borçlanma ekonomisi sürdürülemez. Vatan Partisi olarak her alanda olduğu gibi ekonomik sorunlara karşı da milletimizi çaresiz bırakmıyoruz ve Türkiye’nin ekonomik sorunlarına çözüm için üretim devrimi programını milletimizle paylaşıyoruz” dedi.

Başkan Murat Ural; “Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in üretim devrimi programını açıklayacağı ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Fatih Cin, Grup Et Entegre Tesisi İşletmecisi iş adamı Ekrem Ulunç ve çevre gönüllüsü Hakan Dedeoğlu’nun da konuşmacı olarak katılacağı Trakya Üretim Devrimi Kurultayı 19 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal sahnesinde düzenlenecektir. Tüm vatandaşlarımızı kurultayımıza davet ediyoruz” diye konuştu.
Kaynak: Tutku AKBAŞ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.