enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ’NİN YETKİLİ SENDİKASI EĞİTİM-İŞ ÜYELERİYLE BİRLİKTE DAYANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ

SİLİVRİ’NİN YETKİLİ SENDİKASI EĞİTİM-İŞ ÜYELERİYLE BİRLİKTE DAYANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ
A+
A-

2024 Mayıs ayında imzalanan mutabakattan sonra Silivri’de yetkiyi alan Eğitim-İş’in geleneksel olarak düzenlenen “Dayanışma Kahvaltısı”na yoğun katılım oldu.

Silivri Eğitim-İş Temsilik Başkanı Yasin Agin’in konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Şube Başkanı Özer Yapal son dönemi olması nedeniyle özellikle Silivri’de yetkiyi almak için çok çalışan temsilcilik yöneticilerine teşekkür etti.
Gelecek dönemde Şube Yönetimine aday olan Oğuz Akkaş yönetim adayları ile gelecek dönem projeleri hakkında konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında ” Silivri ve Büyükçekmece’de aldığımız yetkiyi, İstanbul 3 no.lu Şube’nin bütün ilçelerinde, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de gerçekleştirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.”dedi.

Eğitim-İş Silivri dayanışma kahvaltısı cumartesi ve pazar günleri yapıldı. Etkinlikte Silivri Temsilciliğinde bir önceki dönemde başkanlığı yürüten ve emekli olan Hasan Okan’a plaket takdim edildi.
Şube Başkanı Özer Yapal tarafından Silivri Eğitim-İş Temsilciliğinin önceki dönemlerde başkanlıklarını yürüten Ersan SÜNGÜ ve Sanlı TAŞKIN’a da hediyeleri takdim edildi.

700 kişinin üzerinde yoğun katılım gösterilen kahvaltıda, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine gönülden bağlı Eğitim-İşli öğretmenler; aileleri ve çocuklarıyla beraber keyifli dakikalar geçirerek, eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu attılar.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.