enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ KENT KONSEYİ YANGINLARI KINADI

SİLİVRİ KENT KONSEYİ YANGINLARI KINADI
A+
A-

Silivri Kent Konseyi Çevre ve Doğal Yaşamın Korunması Komisyonu Silivri de eş zamanlı on bir ayrı yerde çıkan yangınlarla ilgili bir basın açıklaması yayınladı .
Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel imzasıyla yayınlanan açıklama şöyle :

Kent Konseyi bileşenleri olarak, Silivri’mizde meydana gelen tarihin en büyük yangınlarından biri olarak görünen ve neredeyse eş zamanlı olarak bölgemizin farklı yerlerinde oluşan bu felaket adına duymuş olduğumuz üzüntüyü paylaşmak isteriz. Ne yazık ki bir yangın yaşandığında, hektarlarca yanan tarım arazilerinin yanı sıra, o bölge içerisinde yaşayan binlerce canlının kaçınılmaz sonu da beraberinde geliyor. Silivri Kent Konseyi olarak yaşanan bu felaketin sebeplerini ve sorumlularını bulmak adına bizlerde elimizden gelen gayreti göstererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölgemizde yaşanan eşzamanlı yangınların kaynağının ve sorumlularının bulunması ile ilgili yetkililer tarafından yapılacak olan açıklamanın beklentisi içine olduğumuzu ifade etmek isteriz. Ayrıca siz yerel basının katkılarıyla vatandaşlarımızın bu konuyla ilgili daha dikkatli ve duyarlı olması konusunda çağrıda bulunmak istiyoruz. Yaşanan bu felaketten dolayı maddi ve manevi olarak zarar gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını diliyoruz.

Silivri Kent Konseyi Yönetim Kurulu adına
Nursel Erel
Silivri Kent Konseyi Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.