enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivrispor Yönetimi’ni Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivrispor Yönetimi’ni Ağırladı
10.07.2024
12
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, olağanüstü kongre ile güven tazeleyen Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette, yeni sezon hazırlıkları, futbol altyapısının güçlendirilmesi, genç yeteneklerin desteklenmesi ve kulübe verilen desteğin artırılması gibi önemli konular ele alındı.

Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu, kulübün başarısı için her zaman yanlarında olan ve kulübe her türlü desteği veren Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na teşekkür etti. Ayrıca, kulübün vizyonu ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi. Çolakoğlu, “Başkanımızın desteği, Silivrispor’un geleceği için bize büyük bir motivasyon sağlıyor. Kulübümüzün başarılı olması için birlikte çalışmak bizleri daha da güçlü kılacak” dedi.

“Silivrisporu’un Başarısı Hepimizin Başarısıdır”
Başkan Bora Balcıoğlu, Silivrispor’un sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda ilçenin ruhunu ve birlikteliğini yansıtan bir sembol olduğunu vurgulayarak “Silivrispor, Silivri’mizin ruhunu, birlik ve beraberliğini yansıtan bir tarihtir. Bu kulübün başarısı, hepimizin başarısıdır. Bu kulübün azmi, hepimizin azmidir” ifadelerini kullandı.
Balcıoğlu, kendisinin futbolun içinden gelen biri olduğunu ve Silivrispor formasını terletmiş eski bir futbolcu olarak, kulübün başarısı için her zaman destek vereceğini vurguladı.
Toplantıda, kulübün yeni sezon hazırlıkları ve altyapı çalışmaları hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. Balcıoğlu, Silivrispor’un genç yeteneklerini desteklemek ve kulübün başarısını artırmak için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.