enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ONUR SAKAR İLE DURAKLAR YARIŞIYOR BEYOĞLU’NDA

ONUR SAKAR İLE DURAKLAR YARIŞIYOR BEYOĞLU’NDA
A+
A-

Radyo Başakşehir’in sevilen programı Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor, bu hafta İstanbul’un tarihi ilçelerinden Beyoğlu’nda Pera Palas Taksi Durağı’nın konuğu oldu. Keyifli sohbet eşliğinde Onur Sakar sordu, durak başkanı Resul Sivri cevapladı.

Mutluluğun sesi Radyo Başakşehir, İstanbul’un taksi duraklarına misafir olmaya devam ediyor. Sevilen radyo programcısı Onur Sakar soruyor, durak başkanları cevaplıyor. Spordan sanata ve genel kültüre kadar 10 soruya cevap veren taksiciler doyasıya eğleniyor. Taksi duraklarından büyük beğeni alan Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor, bu hafta Beyoğlu’nda bulunan Pera Palas Taksi Durağı’nın misafiri oldu.

10 sorudan 8’sini doğru yanıtladı

Sohbet ve eğlencenin yanında birbirinden güzel şarkılarla çalındığı keyifli programda Onur Sakar, durak başkanı Resul Sivri’ye on soru yöneltti. Sivri, 10 sorunun 8’ine doğru cevap verdi. Radyo Başakşehir aracılığıyla seslerini duyurmalarına imkân verdiği için Onur Saka’ya teşekkür eden Resul Sivri, “Programda hem eğlendik, hem de sorulara verdiğimiz cevaplarla kendimizi test ettik. Bizim için güzel bir deneyim oldu. Taksicileri unutmayarak bize mikrofonun ulaşmasını sağlayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na da ayrıca teşekkür ederim.” diye konuştu.

Taksi durakları Radyo Başakşehir’de yarışıyor

Taksicileri çok sevdiğini ifade eden Onur Sakar, “Taksiciler canımız, onları çok seviyoruz. Her hafta bir ilçede durak başkanları ve taksi şoförleri ne sorular soruyor, şarkılar dinliyor ve eğleniyoruz” dedi. Mutluluğun sesi Radyo Başakşehir’in en sevilen programlarından Onur Saka ile Duraklar Yarışıyor, her hafta cuma akşamı saat 21’de İstanbul’un farklı ilçelerindeki taksi duraklarına konuk oluyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.