enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0761
EURO
38,0728
ALTIN
2.834,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’ndan önemli kararlar

Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’ndan önemli kararlar
A+
A-

Silivri Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, toplantıda bir araya gelerek önemli kararlar aldı.

Silivri Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, İskender Kuloğlu ve Burçin Sarısaltıkoğlu başkanlığında geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantıda önemli kararlar aldı. Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel ve üyelerin katıldığı toplantıda, bölgedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerini yaygınlaştırmak ve desteklemek adına harekete geçildi.
Toplantıda görüşülen ve karara bağlanan maddeler arasında şu başlıklar öne çıktı:

*Zehirsiz Tarım Eğitimi Planlaması: Bölgedeki çiftçilere yönelik zehirsiz tarım uygulamaları üzerine eğitim programları düzenlenecek.
*Kimyasal Kullanmadan Temizlik Malzemesi Yapımı Workshop’u: Kimyasallardan uzak, doğal yollarla temizlik malzemesi üretimi öğreten atölye çalışmaları yapılacak.
*Sokak Canlarının Sahiplendirilmesi: Sokakta yaşayan hayvanların sahiplendirilmesi için çeşitli çalışmalar başlatılacak ve bu konunun kapsamı artırılacak.
Toplantı sonucunda alınan kararlar, Silivri’de çevre dostu ve sürdürülebilir tarım uygulamalarına yönelik adımlar olarak değerlendirildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.