enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul İtfaiyesi Temiz Hava Solunum Cihazı Test ve Bakım Merkezi Açıldı!

İstanbul İtfaiyesi Temiz Hava Solunum Cihazı Test ve Bakım Merkezi Açıldı!
01.08.2024
7
A+
A-

İstanbul İtfaiyesi Temiz Hava Solunum Cihazı Test ve Bakım Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışa Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da katıldı, projenin öneminden bahsetti.

İstanbul İtfaiyesi Temiz Hava Solunum Cihazı Test ve Bakım Merkezi açıldı. Açılışa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, parti meclis üyeleri, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve İBB Meclis Üyeleri de katıldı.

Açılışa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 yıl önce başvurusu yapılan 2 bin 300 itfaiye erinin alınmasına ilişkin imzanın hala atılmamasına dikkat çekerek, “Özellikle depremle mücadele edilen bu şehrimizde, afet öncesi ve afet sonrası yapılması gereken iş ve işlemlerde çok mühim olduğunu bildiğimiz bu teşkilatımızın personel alım izniyle ilgili süreçlerine, hala bir imzanın esirgenmesini büyük bir gariplik, büyük bir zavallılık olarak tarifliyorum. Çok üzüntüyle hatırlatıyorum. Yazıktır, günahtır. Allah aşkına, bir imzayı atmamanın vebalini nasıl ödeyeceksiniz?” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre, Temiz Hava Solunum Cihazı Test ve Bakım Merkezi sayesinde “Temiz Hava Solunum Seti ve Suni Solum Cihazı Tüpleri”nin performans testleri ve rutin bakımları itfaiye bünyesinde gerçekleşecek. Ayrıca merkez bakım ve onarım sertifikalı olması sebebiyle de, Türkiye’de tek olma özelliği taşıyor.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, açılış sonrasında merkez hakkında yaptığı açıklamada, yeni açılan Temiz Hava Solunum Cihazı Test ve Bakım Merkezi’nin hayati öneme sahip olduğunun altını çizdi. İstanbul’un deprem bölgesi olması nedeniyle itfaiye hizmetlerinin kalitesinin artması gerektiğini söyleyen Başkan Bacıoğlu, “Temiz hava solunum setinin önemi tartışılamaz. Hava solunum seti ve tüp dolum ünitelerinin test, bakım ve dezenfeksiyon işlemlerinin üretici firmalardan sertifika almış İstanbul Büyükşehir Belediyemizin teknik personelleri tarafından yapılacak olması itfaiye hizmetlerinin kalitesini arttıracak” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.