enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0897
EURO
38,0880
ALTIN
2.841,12
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Ramazan Sakallıoğlu ve Geçmiş Dönem İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız Başkan Balcıoğlu’nu Ziyaret Etti

Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Ramazan Sakallıoğlu ve Geçmiş Dönem İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız Başkan Balcıoğlu’nu Ziyaret Etti
16.08.2024
4
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Geçmiş dönem Meclis Üyesi Ramazan Sakallıoğlu ve geçmiş dönem İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız’ı makamında ağırladı. Görüşmede Silivri’nin geçmiş dönemi ve bugünü değerlendirildi. Silivri’nin gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Geçmiş dönem Meclis Üyesi Ramazan Sakallıoğlu ve geçmiş dönem İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmede geçmiş dönemde Silivri’ye katkıları için Sakallıoğlu ve Yıldız’a teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin geleceği için her fikre açık olduğunu söyledi.

Geçmiş dönemde yapılanların şehrin bugünkü başarısının temel taşlarını oluşturduğunu vurgulayan Başkan Balcıoğlu, Sakallıoğlu ve Yıldız’a ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Balcıoğlu, ziyarette Silivri’nin gelişimine yönelik önemli katkılarda bulunacak fikirlerin ve önerilerin ortaya çıkmasını sağladığını belirtti.

Geçtiğimiz dönem Meclis Üyeliği yapmış olan Ramazan Sakallıoğlu, Başkan Balcıoğlu’na misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. Başkan Balcıoğlu’nun seçim döneminde verdiği emeğin karşılığını aldığını söyleyen Sakallıoğlu, Balcıoğlu önderliğinde Silivri için çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

Geçmiş dönem İlçe Yöneticiliği yapmış Zeynel Yıldız ise, Başkan Balcıoğlu’na Silivri’ye kattıkları için teşekkürlerini iletti. Silivri için, İstanbul için, Türkiye için çalışmaya her zaman hazır olduklarını vurgulayan Yıldız, Silivri’nin geleceğinin emin ellerde olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.