enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1132
EURO
38,1146
ALTIN
2.862,74
BIST
9.968,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DÜNÜRDEN ÖTE KARDEŞ GİBİLER

DÜNÜRDEN ÖTE KARDEŞ GİBİLER
23.07.2024
35
A+
A-

Güzelce’nin evladı, Güzelcespor’un gururu, aramızdan erken ayrılan Mümin Talip PAZARLI adına düzenlenen anlamlı ve özel turnuvada zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, Selim PAZARLI’yı ve Tertip Komitesini dostları, arkadaşları hiç yalnız bırakmıyor.

Büyükçekmece Belediyesi Güzelce Turgay ŞEREN Stadı’nda oynanan Mümin Talip PAZARLI Veteran Futbol Turnuvası grup, çeyrek final ve yarı final maçlarını sürekli takip eden dört değerli ismi, birbirleri ile dünür olan bu güzel insanları sizler için görüntüledik. Güzelcespor’un efsane kulüp başkanı şu an tertip komitesi başkanı Tamer CANBAZ ile dünürü Ferruh ERTÜRK, Güzelcespor’un ve bölgenin efsane futbolcusu Selim PAZARLI ile dünürü Ramazan SEVİM bu özel turnuvayı birlikte izlerken eski günleri de yad ediyorlar. Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Tamer CANBAZ “Mümin Talip kardeşimiz anısına düzenlediğimiz bizler için turnuvadan çok öte bu özel turnuvada bizleri ve PAZARLI Ailesini yalnız bırakmayan dostlarımıza sonsuz teşekkürler. İnşallah uzun yıllar devam ettirerek ismini ölümsüzleştireceğiz. Turnuvamıza katılan, destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

HABER ve FOTOĞRAF : Aydın DOĞAR
www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.