enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0852
EURO
38,0629
ALTIN
2.833,16
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP,3. Bölge Belediye Başkanları bir araya geldi

CHP,3. Bölge Belediye Başkanları bir araya geldi
22.08.2024
7
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ev sahipliğinde İstanbul 3. Bölge Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

Toplantının ana gündemi, belediyeler arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve ortak projeler geliştirerek bölge halkına daha etkin hizmet sunmak oldu. Başkan Balcıoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Bölgemize daha iyi hizmet sunmak için, belediyelerimiz arasında güçlü bir işbirliği ağı kurmayı, ortak projeler geliştirerek hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.
Balcıoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ve toplantıya katılan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. “Başta Büyükçekmece Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyim Hasan Akgün olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantı, İstanbul 3. Bölge’deki belediyeler arasındaki işbirliğini artırarak, bölge halkına daha kaliteli hizmet sunulmasına yönelik adımlar atılması amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

KAYNAK : MOZAİK HABER

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.