enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2287
EURO
37,1414
ALTIN
2.980,84
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle Spor Adası Çalışmalarını İnceledi

Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle Spor Adası Çalışmalarını İnceledi
12.07.2024
20
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle’de yapımı devam eden yeni spor kompleksi çalışmalarını inceledi. Proje alanını dolaşan Başkan Balcıoğlu, bu önemli yatırımın Silivri için getireceği faydaları değerlendirdi.

Yeni Mahalle Kiptaş 2’nin karşısında bulunan ve “Spor Adası” olarak adlandırılan bu büyük tesis, 45.000 metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. Projenin tamamlanmasıyla bu alanda 3 futbol sahası, 2 basketbol sahası, kapalı spor kompleksi, kapalı tenis salonu, otopark ve çeşitli yaşam alanları hayata geçecek.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yeni Mahalle Spor Adası Projesi kapsamında çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hepimizin gurur duyacağı, geleceğin milli sporcularını yetiştirecek tesisleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Silivri’yi bir spor kenti haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.