enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0761
EURO
38,0728
ALTIN
2.834,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Kentsel Dönüşüm Ofisi Çadırını Ziyaret Etti

Başkan Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Kentsel Dönüşüm Ofisi Çadırını Ziyaret Etti
19.08.2024
7
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri anarak, vatandaşları kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirmek amacıyla kurduğu Kentsel Dönüşüm Ofisi çadırını Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Kentsel Dönüşüm Ofisi çadırını ziyaret etti. Silivri Belediyesi Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda kurulan ofis, ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında detaylı bilgi sunmakta ve vatandaşların sorularını yanıtlamaktadır.

Ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri saygıyla andığını ifade ederek, “Hemşehrilerimizi kentsel dönüşüm çalışmalarımız hakkında bilgilendirmek amacıyla kurduğumuz Kentsel Dönüşüm Ofisi çadırını Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel ile birlikte ziyaret ettik. Kentsel dönüşüm projelerimizle ilçemizi daha güvenli ve modern bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Silivri Belediyesi Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda kurulan bu ofis, ilçemizdeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında detaylı bilgi sunmakta ve vatandaşlarımızın sorularını yanıtlamaktadır” şeklinde konuştu.

Kentsel Dönüşüm Ofisi ziyaretinin ardından, Başkan Balcıoğlu, Başkan Erhan Güzel ile birlikte Silivri Sahili’nde hafta sonunu geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanlar, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek, ilçede gerçekleştirilen projeler hakkında geri bildirim topladı.

Her iki belediyenin iş birlikleri anlamında birbirlerini desteklemesi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Balcıoğlu ve Başkan Güzel, bu iş birliklerinin ve belediyeler arası desteklerin, her iki ilçenin de daha iyi bir geleceğe ulaşmasına katkıda bulunacağına vurgu yaptı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.