enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2186
EURO
37,2183
ALTIN
2.993,95
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Balcıoğlu Ayfar Otomotiv ve Ayfar Mesleki ve Teknik Lisesi’ni Ziyaret Etti

Başkan Balcıoğlu Ayfar Otomotiv ve Ayfar Mesleki ve Teknik Lisesi’ni Ziyaret Etti
30.09.2024
15
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ayfar Otomotiv’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Gani Bilici ile bir araya geldi.

. Görüşmede, İstanbul Valiliği ve Silivri Belediyesi’nin iş birliği ile bağışçı Ayfar ailesi tarafından Çanta Mahallesi’ne kazandırılan 24 derslikli Ayfar Mesleki ve Teknik Lisesi’nde devam eden çalışmalardan da söz etti.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ayfar Otomotiv ziyaretinden sonra Ayfar Mesleki ve Teknik Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Balcıoğlu, lisenin inşaat alanında gerçekleştirdiği incelemede, kısa süre içinde Silivri’ye yeni bir eğitim kurumunu kazandıracak olmanın mutluluğunu dile getirdi. Bağışçı aileye teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, “Ayfar ailesine bu anlamlı bağışları için teşekkür ediyorum. İlçemize kazandırılacak olan bu mesleki ve teknik lise, gençlerimizin eğitim ve kariyer yolculuklarında önemli bir adım olacak. Silivri’yi eğitim alanında da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.