enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

19 Eylül Gaziler Günü Silivri’de Kutlanacak

19 Eylül Gaziler Günü Silivri’de Kutlanacak
A+
A-

Silivri, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Silivri Kaymakamlığı bünyesinde gerçekleştirilecek bu özel kutlama, Silivri Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek.

Gaziler Günü Programı

GAZİLER GÜNÜ
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler, sabah saatlerinde başlayacak ve gün boyu sürecek. Resmi törenin yanı sıra gaziler ve yakınları için hazırlanan özel programlar da yer alacak. Silivri halkının da katılımıyla anlam kazanan bu etkinlik, gazilere olan minnettarlığın simgesi olacak.
Dernek Başkanı Adnan Gürcan’dan Açıklama
Silivri Muharip Gaziler Derneği Silivri Şube Başkanı Adnan Gürcan, Gaziler Günü’nün önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Bu anlamlı günde, vatanımız için canını ortaya koymuş gazilerimizin hatıralarını yaşatmak en büyük görevimizdir. Silivri halkının bu kutlamalara yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Herkesi Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek törene davet ediyorum.”
Törene Geniş Katılım Bekleniyor
Silivri Kaymakamlığı tarafından organize edilen törene, yerel yönetim temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. Törenin ardından gaziler için düzenlenecek olan özel etkinliklerle, onlara duyulan minnet ve saygı bir kez daha ifade edilecek.
Gaziler Gününe Özel Anma Programı
Etkinlikler kapsamında gazilere özel bir anma programı düzenlenecek. Şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Ayrıca, Atatürk anıtına çelenk bırakılarak günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapılacak.
Haber: MOZAİK HABER

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.