enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
37,9161
EURO
41,0645
ALTIN
3.808,58
BIST
9.553,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Yağmurlu
15°C
Pazar Yağmurlu
9°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Erdoğan’a Destek İçin Yola Çıkan Özavcı Tekirdağ’da

Erdoğan’a Destek İçin Yola Çıkan Özavcı Tekirdağ’da
15.03.2017
157
A+
A-

DSP’nin 2010’daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Tekirdağ’a ulaştı.

 DSP’nin 2010’daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Tekirdağ’a ulaştı.

“Güçlü Bir Türkiye İçin Evet” kampanyasına destek amacıyla yola çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları ve “Yeni Türkiye”, “Dünya lideri”, “Dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda” yazılarıyla kaplı otomobiliyle kente geldi.

Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halk oylamasında “evet” kampanyasına destek vermek için 30 Ocak’ta başladığı Türkiye turu kapsamında Tekirdağ’a ulaştığını söyledi.

“Bu bir vatan davasıdır”

Bugüne kadar toplam 45 ili ziyaret ettiğini aktaran Özavcı, konuşmasını şöyle sürdürdü :

“Bugün Türkiye, vatanım ve bayrağım için ülkeyi karış karış geziyorum. Referanduma ‘evet’ demek için geziyorum. Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi için ‘evet’ dememiz gerekli. Çok değerli Cumhuriyet Halk Partisine (CHP) gönül vermiş değerli kardeşlerim; biz bu vatanı, milleti, bayrağı seviyoruz. Sizler de seviyorsunuz. O yüzden ‘evet’ diyelim. Hollanda’da kardeşlerimize yapılan zulmü gördük. Neden her ülke ‘hayır’ diyor? Çünkü Türkiye’nin gelişmesini istemiyorlar. Aracımda herhangi bir parti logosu yok. Bu siyasi bir kavga değildir. Bu bir vatan davasıdır.”

Erol Özavcı, buradan sonra Edirne ve Kırklareli’yi ziyaret edeceğini kaydetti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.